Eminbey Koleji
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eminbey Koleji

Eminbey Koleji Ogrencileri Paylasim Portali

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Spor FıkraLarı

YazarMesaj
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty
MesajKonu: Spor FıkraLarı   Spor FıkraLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 3:08 am

bir gün bir galatasaraylı futbolcu,ölür ve cennete gider.Tanrı ona bir ev gösterir.Evin tepesinde solmuş bir Galatasaray bayrağı vardır.Futbolcu;karşıda çok gür bir şekilde dalgalanan bir Fenerbahçe bayrağı görür.Galatasaraylı oyuncu;Tanrı'ya:"Niye Fenerbahçeli oyuncuya böyle bir ev verdiniz,bu ev çok güzel!"diye sorar.Tanrı"O; benim evim !"der.
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty
MesajKonu: Geri: Spor FıkraLarı   Spor FıkraLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 3:11 am

6_0 mazisi
Altı sıfır biten fenerbahçe galatasaray maçından sonra galatasaraylı futbolcular evlerine dağılır ümit karan derki ben bu utançla uzun süre dışarı çıkamam der ve uzun süre evden çıkmaz aradan uzun bi süre gerçtikten sonra evde yiyecek bişey kalmaz ve mecburen dışarı çıkacaktır ve dışarı nasıl çıkacağını düşünmeye başlar.Aklına bi fikir gelir ve kadın kılığında dışarı çıkar.Sonra markete girer alışveriş yaparken yanına bikadın gelir ve ümit ne yapıyon diye sorar.Ümitde oradan hemen kaçar ve evegider o kadının kendisini nasıl tanıdığını düşünür sonra yine mecbur kalır ve yine dışarı çıkar yine yolda giderken aynı kadın yanına gelir ve ümit ne yapıyon diye sorar ümitde bukez o kadına ya baksana sen beni nerden tanıyon diye sorar kadında kısık sesle çaktırma oğlum bende mondragon der
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty
MesajKonu: Geri: Spor FıkraLarı   Spor FıkraLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 3:14 am

gs:5 fb:1
fnerbahcenin galatasaraya 5-1 yenildigi mactan sonra ümit özat dısarı cıkmaya utanıyomus hergun bir bara kadın kılıgında giriyomus bigun bir gun yaslı bi adam gelmis ümit naber demis ümit oradan tanındıgını dusunerek uzaklasmıs ikinci gun tekrar aynı sey olunca ümit sormus sen beni nerden tanıdın -oglum caktırma ben tuncay
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty
MesajKonu: Geri: Spor FıkraLarı   Spor FıkraLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 3:15 am

Sporcu Temel
Istanbulda özürlüler için açılan bir olimpiyat salonunda, yüzme yarışları yapılmaktadır. Yüzücüler yerlerini alırlar. 1. Kulvarda bacağından sakat bir yüzücü, 2. Kulvarda kolundan sakat biri vs vs. 10. kulvarda ise Temeli getirirler, Temel sırf "Kafa" dan oluşmakta:
Sonra yarışma başlamış tüm sporcular kulvara çıkmışlar,bizim temelin kafasınıda koymuşlar kulvara.Start verilmiş tüm sporcular havuza atlamış. Neyse oradan biri de temelin kafayı sallamış havuza. Herkes finishe doğru giderken bizim temelin kafa dibe doğru gidiyormuş. Yarışma bitmiş görevliler temelin kafayı çıkartmışlar "hani 1. olcakdın" demişler.
Temel "Ya hiç sormayın, olacaktım ama kulağıma kramp girdi" demiş.
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty
MesajKonu: Geri: Spor FıkraLarı   Spor FıkraLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 3:16 am

Fatih terim
98 dünyakupasını FRANSA milli takımının kanzandığını gören Fatih Terim hemen ilk uçakla fransaya fransanın hocasından taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanın hocasına
"ya hocam sız nasıl şampiyon oldunuz özel bir yöntem mi kullanıyosunuz" der. Bunun üzerine fransa milli takımını hocası
"Yo hayır.Ben sadece futbolcularıma zeka testi uyguluyorum.Bakın" der ve Fransa milli takımında forma giyen Zidane ı yanına çağırır ve şöyle der "Zidane senin ananın babanın çocuğu ama kardeşin değil, kim bu?" der.
Zidane da "Benim, hocam"der.
Fatih Terim de aynı şeyi kendi futbolcularında uygalaya karar verir ve Istanbula geri dönüp Hakan Şükürü yanına çağırır ve
"Hakan senin ananın babanın oğlu ama kardeşin değil,kim bu?" der, Hakan da
"Hihi bi dakka hocam gidip bi Hagi ye sorayım hihi" der. Hagi ye gidip
"Hagi senin ananın babanın oğlu ama kardeşin deil,Kim bu?" der Hagi de
"benim tabiki" der. Bunun üzerine Hakan şükür Fatih hocaya döner ve "Hagiymiş hocam" der..
Fatih terimde"Saçmalama oglum ne hagi si.. Zidane" der..
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty
MesajKonu: Geri: Spor FıkraLarı   Spor FıkraLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 3:17 am

Dünya Kupası
2006 dünya kupası başlamıştı.Temel,Dursun,Ali iddaya girmişler Dursunla ali Brezilya kazanır,Temel demiş Gana Ali Dursun gülmüşler.Kazanan 50.000 YTL kazanacakmış.
Finali Brezilya Gana oynayacakmış.Maç başlamış
60.dk olmuş Brezilya 3-0 öndeymiş.Temel 5dk gözünüzü kapayın 3-4olcak demiş.kapatmışlar
5dk geçmiş 3-4olmuş Dursun Ali şaşırmış nasıl yaptın demiş ben yaparım demiş temel.50.000YTL
yi vermişler temel e demişler nasıl yaptın bunu
Temel demiş bilgisayarla yaptım demiş
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty
MesajKonu: Geri: Spor FıkraLarı   Spor FıkraLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 3:17 am

kaleci
bir gün bir apartmanda büyükbir yangın çıkmıştı apartmanın ikinci katında birkadınla birde küçük bir çoçuk kadın aşağıdakilere ne...olur ne...olur çoçuğumu kurtarındiye zavallı kadın bağırıyordu ama orardakilerin hiç biri yardım etmiyorlardı tesalüfan fenerin kalecisi geçiyordu kaleci hemen öne atlayarak efendim efendim çocuğu bana at diyerek bağırdı çaresiz kadın çocuğu atar ve kaleci profosonyelce çocuğu tutar sonra çocuğu yerebir iki defa varak 10 m ilerdeki forvetli futbolcunun yanına atar
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty

hasta gs li
bir gs li bir gün hastalanmış.arkadaşları ziyaretine geldiğinde gs li:
--beni hemen fenerli yapın
arkadaşları:
--neden abi
gs li
--bir gs li öleceğine bir fenerli ölsün daha iyi demiş
SenabiL
Administrator
Administrator

Spor FıkraLarı Empty
MesajKonu: Geri: Spor FıkraLarı   Spor FıkraLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 3:19 am

Benim ev
Hagi basarilar ile dolu bir yasamin ardindan gunahlari icin cehennemde cezasini cektikten sonra cennete gitmis.Cennette Tanri Hagi'ye etrafi gezdirmis ve sonunda kucuk, sirin bahcesinde soluk renkte bir Galatasaray bayragi olan bir eve gelmisler.Tanri Hagi'ye;
-"Bu ev senin, degerini bil. Burada oyle herkese ev vermeyiz" demiş.Hagi evin merdivenlerinden ikinci kata cikarken biraz ileride devasa bir bahcenin ortasinda,altinlarla suslenmis mermerli bir yolu olan, cok satafatli, koskoca bir saray gormus. Saraydaki balkonlarda ve bahcenin her yerinde de sari lacivert bayraklar ve Fenerbahçe armalari varmis.Hagi Tanri'ya:
-"Ben de cok basarili bir sporcu idim.Galatasarayda kac sampiyonluk yasadim sakat sakat oynadim fedakarlik yaptim,hep basariliydim,milli takiminda vazgecilmeziydim, demis. Neden benim evim Rustu'nunku gibi degil?" demis.Tanri da gulmus ve cevap vermis

-"O ev Rustu'nun degil, Rustu hala yasiyor.O ev benim"

Spor FıkraLarı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-